Voor individuen


Coaching is heel menselijk – durf hulp of steun te vragen

Hoe coaching heel menselijk is: Iedereen loopt wel eens tegen belemmeringen, oordelen en obstakels aan waardoor de balans even zoek is: dagelijkse werkdruk, houding van collega’s of klanten, weinig motivatie voor het werk, oordelen en ingesleten gedrag of een organisatie- of privéverandering.

Wanneer u geconfronteerd wordt met dit soort uitdagingen of andere veranderingen in de wereld om u heen, dreigt u vaak het contact met uzelf of de ander te verliezen. Er kunnen door veranderende externe omstandigheden (stress)patronen opkomen, weerstand ontstaan of een leegloop van energie ervaren worden. Ook kunt u hierdoor emoties gaan ervaren, ‘s nacht piekeren of een (dreigend) conflict ervaren. Als u hiertegenaan loopt, bent u op het juiste adres en bent u welkom om hierover bij mij in coaching te gaan.

Aarzel niet langer: ik help u hierbij via praktische begeleiding

Ik ben gepassioneerd om mensen, u dus, in coaching, uw eigen authentieke antwoorden te laten vinden via erkenning, begrip en contact met eigen uw eigen waarde, zodat u meer en meer uzelf kunt zijn, uw toegevoegde waarde ook laat zien, uw hart volgt en uw heldere denken inzet.

Kenmerkend in de coaching is mijn liefdevol confronterende begeleiding, in contact met u, met mijn invoelendheid, praktische en kernachtige insteek; mijn doorzettingsvermogen en persoonlijke drive om u werkelijk uit te nodigen om de gewenste situatie te realiseren. Mijn aanpak is erop gericht om het beste uit u te halen en dit doe ik door het beste uit mijzelf te geven. Weet u welkom.

Iedereen doet het: Individuele coaching wordt aangevraagd door mensen als u en ik… in alle vormen & maten en in allerlei functies of hoedanigheden.

Wat zijn veel gestelde coachvragen?

Iedereen loopt wel eens tegen verlies van contact met zichzelf aan waardoor de balans even zoek is om welke reden dan ook: werkdruk, verlies, gedrag of communicatie van anderen, een patroon (van jezelf of van de ander) of een (organisatie of privé) verandering.  Thema’s die mensen in mijn praktijk met mij bespreken, zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe neem ik mijn authentieke leiderschap of regie, bijvoorbeeld in de organisatieverandering of in mijn persoonlijke leefsfeer?
  • Hoe ga ik om met een conflict? Hoe maak ik (weer) contact met de ander?
  • Hoe ga ik om met met sneren, emotie, weerstand? Hoe spreek ik anderen aan? Hoe geef ik op een constructieve manier feedback in mijn team, collega, naar een ander?
  • Hoe kom ik uit mijn burn-out of uit mijn spanning, onder- of overspannenheid?
  • Hoe kom ik in helpend gedrag en communicatie en uit mijn/onze vaste patronen?
  • Hoe voorkom ik ineffectieve, belemmerende gedachten of wakker liggen, piekeren?
  • Hoe verwerk ik verlies (van gezondheid, taken, baan, persoon, leefomgeving)
  • Hoe maak ik contact met mijzelf, hoe volg ik mijn hart in wat ik echt wil? Hoe kan ik dit vormgeven in mijn loopbaan?
  • Hoe ga ik om met mijn tijd en hoe hou ik meer balans tussen werk & prive?

Dus voelt u zich vrij om te komen met allerlei vraagstukken: Ieder mens is uniek en er zijn veel wegen mogelijk. Ik kan u veel bieden met de levenservaring en tools in mijn rugzak. Ik kies samen met u passende en praktische interventies om u te ondersteunen in uw (werkend) leven.

Hoe zou u het vinden om kennis te maken wat ik voor u kan betekenen?

Of u nu de coaching zelf wilt aangaan, of dat u deze via uw werk wilt aanvragen, u bent altijd welkom voor een oriënterend kennismakingsgesprek om het contact en de vorm van coaching te ervaren. Plan deze direct in.

In dit gesprek bekijken we uw vraag en uw situatie en kunt u zelf ervaren wat coaching, begeleiding of therapie voor u kan betekenen. Ook als u denkt dat u wellicht met een eenmalige, bijzondere of minder geschikte vraagstelling aankomt, maak gebruik van het gemak van eenmalig intakegesprek. Indien u verder wenst, kunnen we daarna altijd deze afspraak maken.

U geeft uzelf zo de kans om zelf te ervaren of het wat voor u is. En te voelen of er een klik is en of er vertrouwen is om met uzelf aan de slag te gaan met mij. Het enigste wat immers telt is of u zich prettig voelt, waardoor u optimaal effect heeft uit de begeleiding.

Neem direct contact met mij op voor meer info. Of vult u het formulier in zodat ik contact met u kan opnemen.

Aangesloten bij:
NOBCO De Ethische Kring Coaching Nederland NOBTRA
© Copyright Shine Academy -  Colofon