Wie zijn wij?

Shine Academy – training & coaching met effect!

Trainer en coach in effectief communiceren.
Begeleider in verandermanagement.
Specialist in leren omgaan met stress, ineffectieve patronen, emoties en weerstanden.

Welkom bij Shine Academy. Wat goed dat je ons hebt gevonden. Dat betekent dat je net als ik graag het beste uit jezelf, jouw mensen en jouw (klant)contacten haalt.

Shine Academy als netwerkorganisatie

Ik, Antoinette van Reekum, oprichtster van Shine Academy, wil mensen laten schitteren. Daarom heb ik een netwerkorganisatie opgezet in training & coaching met effect! Hierdoor heb jij altijd de juiste specialist voor jouw vraag. We spelen flexibel in op jouw behoeften.

Wij zijn een coachings- en trainingsbureau gespecialiseerd in het optimaliseren van duidelijke communicatie en contact tussen mensen.

 

Effectief netwerk om nog meer resultaat voor je mogelijk te maken

Een succesvol bedrijf of organisatie maak je niet alleen. Daarom werk ik graag samen met vaste partners en een flexibele schil mensen om mijn missie mogelijk te maken. En voor jou de  leerervaring optimaal te maken. Ik werk graag met:

En nog een aantal anderen binnen het netwerk flexibel inzetbaar.

 

De veilige school

Ook werk ik samen met de organisatie https://mijnveilige.school om samen de onderwijs wereld veilig te maken. Daarin bied ik een aantal trainingen aan om dit met elkaar te realiseren.

 

Shine Academy laat jouw mensen schitteren

Ik wil talent laten schitteren en stralen: zowel voor jouzelf, in jouw persoonlijke ontwikkeling, binnen afdelingen, teams, als ook naar buiten als organisatie. Dit betekent uiteindelijk een transformerend effect richting de belangrijkste factor waar jouw organisatie het bestaan aan ontleent: de klant.

Wij, als Shine Academy, richten ons dus specifiek op de communicatie naar en contact met de (interne en externe) klant, de medemens. Het aanbod varieert van trainingen in het effectueren van klantgerichte proactieve communicatie tot het doorbreken van inefficiënte patronen in veranderingsprocessen.

Wij zijn er voor jou en voor jouw collega’s of medewerkers. Je bent welkom: of je nu medewerker bent, leidinggevende of de organisator van training en coaching binnen jouw organisatie.

Shine Academy biedt praktisch toepasbare trainingen, (team)coaching en begeleidingstrajecten met effecten voor jou op lange termijn. Dit wordt ondersteund door praktische meetinstrumenten, organisatiescans en afstemming voor, tijdens en na de sessie.

Bijzonder aan Shine Academy is dat jouw mensen geraakt worden, waardoor er daadwerkelijk iets veranderd. Er wordt recht door zee en eerlijk met je gecommuniceerd. En er wordt liefdevol geconfronteerd.

Kracht van een netwerkorganisatie

Antoinette: “Ik ben doortastend in wat ik doe, samen met professionele trainingspartners, indrukwekkende acteurs en inspirerende coaches uit mijn netwerk-organisatie”. Dit betekent ook altijd de juiste specialist ter plaatse. Ook betekent een oplossing qua vervanging bij ziekte van een trainer of acteur. Daar ontzorgen wij in.

Samenwerken met Shine Academy betekent voor je dat je je bezig kunt houden met jouw klantcontacten, terwijl je medewerkers en leidinggevenden ontwikkeld worden en meer tools in handen krijgen. Alle zorg en organisatie wordt voor jou uit handen genomen.

Voor jou maatwerk en optimaal resultaat

Ik ontwikkel voor iedere klant maatwerk. Waarom? Iedere klant is uniek  met specifieke vragen en ontwikkel-behoeften. Daar spelen we graag op in, in de oplossingen die we bieden. We denken graag met je mee om zo een optimaal resultaat te bieden. Waardoor je daadwerkelijk omzetverhoging of optimalisatie van jouw klantgerichtheid realiseert. Voorop staat dat de door jou gewenste effecten behaalt.

Het bereiken van het door jou gewenste effect

Jij en jouw medewerkers gaan meer in hun kracht staan en gaan meer vanuit kwaliteiten werken, waardoor er een betere samenwerking met de klant onderling ontstaat, de communicatie verbetert en er effectievere klantcontacten en authentieke krachtige leiderschapsstijlen ontstaan.

Als je gelooft in het effect van de eigen ontwikkeling van mensen én je wilt jouw doelen bereiken, dan ben je aan het juiste adres!

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan nodig ik je graag uit om direct te bellen of verder te lezen. Welkom!