Visie

De visie van Shine Academy is tevens haar doel: mensen ont-moeten & ont-wikkelen, zodat ze zichzelf kunnen zijn. Alleen dan excelleren ze en kunnen ze weer iets van hun kwaliteiten, passie en inspiratie doorgeven aan anderen (klanten, collega’s, leidinggevenden, medewerkers).

De missie van de oprichtster van Shine Academy, Antoinette van Reekum, is dat jij van iedere training of coachingsgesprek het volgende kunt verwachten.
Antoinette van Reekum over haar visie:

Speciaal Op mijn specifieke manier geef ik het beste van mijzelf om het beste in jou en jouw medewerkers naar boven te halen. Vanuit kracht, inspirerende ideeën en passie werk ik om samen helpende patronen in de organisatie te ont-wikkelen.

Helder Ik ben helder in mijn communicatie en gedrag. Dit betekent dat mijn trainingen, coachingsgesprekken en contactmomenten met jou ook duidelijk, en eerlijk zijn.

Inzichtgevend Dankzij mijn ruim 12 jaar ervaring als trainer/coach krijgen jij en jouw medewerkers scherpe inzichten in bestaande patronen, belemmerende factoren en persoonlijke of groepsdilemma’s. Gewenste ontwikkelingen kunnen hierdoor vervolgens snel worden ingezet en ingetraind. 

Nauwgezet Op een veilige en respectvolle manier breng ik jou door mijn secure en preciese waarneming en scherpe vragen snel tot de kern van jouw vraag en lever alle ondersteuning om optimaal te doen wat er nodig is.

Effectief De trainingen en coachingsgesprekken zijn gebaseerd op methoden waarmee ik het (persoonlijk) effect in de praktijk meetbaar maak. Op korte, en vooral op lange termijn.

En zo doen mijn professionele trainingspartners, indrukwekkende acteurs en inspirerende coaches uit mijn netwerk dit ook. 

Jij krijgt zo te allen tijde speciale, heldere, inzichtgevende, nauwgezette en effectieve interventies, waardoor jij inzichten krijgt en effecten & resultaten boekt, op korte en op langere termijn.