Voor individuen

Coaching is heel menselijk – durf hulp of steun te vragen

Coaching is heel menselijk: Iedereen loopt wel eens tegen belemmeringen aan waardoor je uit balans bent: je werkdruk, stress, energie-lekken, veel prikkels, houding van collega’s of klanten, jezelf niet meer kunnen motiveren, oordelen, ingesleten gedrag of een organisatie- of privéverandering.

Wanneer je geconfronteerd wordt met dit soort uitdagingen of andere veranderingen in de wereld om je heen, dreig je vaak het contact met jezelf of de ander te verliezen. Er kunnen dan patronen opkomen, stress ontstaan of een leegloop van energie.. Ook kan je hierdoor emoties ervaren, ’s nacht piekeren of een (dreigend) conflict krijgen. Met jezelf of met de ander. Als je hier tegenaan loopt, ben je op het juiste adres om bij mij coaching te komen.

individuen

Aarzel niet langer: ik help je via praktische begeleiding

Ik ben gepassioneerd om je jouw eigen authentieke antwoorden te laten vinden. Ik geef erkenning, breng licht op thema’s en kijk zonder oordeel met jou samen hoe patronen of situaties ontstaan zijn. Ik doe dat met een positieve waarderende insteek waardoor jouw eigen-wijsheid naar boven komt. Ik maak contact met eigen jouw eigen-waarde. Hierdoor volg je jouw hart in eigen tempo volgt en wordt jouw helderheid gestimuleerd. De werkelijke wensen en jouw ‘waarheid’ komt tot uitdrukking en de balans keert terug.

Kenmerkend in de coaching is mijn liefdevol confronterende begeleiding, met mijn invoelendheid, praktische en kernachtige insteek; mijn doorzettingsvermogen en persoonlijke drive om je werkelijk uit te nodigen om de gewenste situatie te realiseren. Mijn aanpak is erop gericht om het beste uit je te halen en dit doe ik door het beste uit mijzelf te geven. Weet je welkom.

Iedereen doet het: Individuele coaching wordt aangevraagd door mensen als jij en ik… in alle vormen & maten en in allerlei functies of hoedanigheden.

Wat zijn veelgestelde coachvragen?

Iedereen loopt wel eens tegen verlies van contact met zichzelf aan waardoor de balans even zoek is om welke reden dan ook: werkdruk, verlies, gedrag of communicatie van anderen of een (organisatie of privé) verandering.  Thema’s die mensen in mijn praktijk met mij bespreken, zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe neem ik mijn authentieke leiderschap of regie, bijvoorbeeld in de organisatieverandering of in mijn persoonlijke leefsfeer?
  • Hoe ga ik om met een conflict? Hoe maak ik (weer) contact met de ander?
  • Hoe ga ik om met met sneren, emotie, weerstand? Hoe spreek ik anderen aan? Hoe geef ik op een constructieve manier feedback in mijn team, collega, naar een ander?
  • Hoe kom ik uit mijn burn-out of uit mijn spanning, onder- of overspannenheid?
  • Hoe kom ik in helpend gedrag en communicatie en uit mijn/onze vaste patronen?
  • Hoe voorkom ik ineffectieve, belemmerende gedachten of wakker liggen, piekeren?
  • Hoe verwerk ik verlies (van gezondheid, taken, baan, persoon, leefomgeving)
  • Hoe maak ik contact met mijzelf, hoe volg ik mijn hart in wat ik echt wil? Hoe kan ik dit vormgeven in mijn loopbaan?
  • Hoe ga ik om met mijn tijd en hoe hou ik meer balans tussen werk & prive?

Dus voel je zich om te komen met jouw persoonlijke vragen: Ieder mens is uniek en er zijn veel wegen mogelijk.

Ik kan je veel bieden met de levenservaring en tools in mijn rugzak. Ik kies samen met jou passende en praktische interventies om je te ondersteunen in jouw (werkend) leven.

Hoe zou je het vinden om kennis te maken met wat ik voor je kan betekenen?

Of je nu de coaching zelf wilt aangaan, of dat je deze via jouw werk wilt aanvragen, je bent altijd welkom voor een oriënterend kennismakingsgesprek om het contact en de vorm van coaching te ervaren. Plan deze direct in.

In dit gesprek bekijken we samen jouw situatie en ervaar je zelf wat coaching, begeleiding of therapie voor je kan betekenen. Ook als je denkt dat je wellicht met een eenmalige, bijzondere of minder geschikte vraagstelling aankomt, maak gebruik van het gemak van eenmalig intakegesprek.

Je geeft jezelf zo de kans om zelf te ervaren of het wat voor je is. En te voelen of er een klik is en of er vertrouwen is om met jezelf aan de slag te gaan via mij. Het enigste wat immers telt is of je je prettig voelt, waardoor je optimaal effect heeft uit de begeleiding.

Neem direct contact met mij op voor meer info. Of vul het formulier in zodat ik contact met je kan opnemen.